Közérdekű

Futsal hétvége Hajdú-Bihar megyében

2018. január. 16., 15:09   |   nyomtatás

Futsal hétvége Hajdú-Bihar megyében

A hétvégi(01.13.-01.14) futsal programok Hajdú-Bihar megyében 10 helyszínen zajlottak.

Az U19-es korosztály két nap, 2 helyszínen játszották le mérkőzéseiket. Január 13-án Hajdúböszörményben, míg január 14-én Debrecenben a DESOK csarnokban mérkőztek meg egymással a játékosok.  

Az U17-es korcsoport a hétvégén 4 helyszínen mutathatta meg tudását. Január 13-án az az U17-es B csoport Nádudvaron, január 14-én U17 A, B, C csoportok Hajdúböszörményben, Berettyóújfaluban, és Debrecenben a DASE pályán játszottak.

Az U15-ös A, B, C csoportok  január 13-án Debrecenben két helyszínen, illetve Hajdúhadházon, január 14-én a D csoport Hajdúhadházon játszotta le mérkőzéseit.

 Az U13-as korcsoport szombaton Nyíradonyban, Létavértesen, Debrecenben, Berettyóújfaluban,  vasárnap pedig egy csoportunk Berettyóújfaluban mérkőzhetett meg ellenfeleivel.

Az U11-es korosztály A, B csoportja szombaton Létavértesen és Debrecenben, míg a D, E  csoport vasárnap Nyíradonyban játszott.  

Az U9-es korosztály is mozgásban volt a hétvégén. Január 13-án szombaton Hajdúböszörményben játszotta le mérkőzéseit mindkét csoportunk.

A hétvége futsal programjából a lány U15-ös korosztály sem maradhatott ki, ők vasárnap Hajdúböszörményben mérkőztek meg ellenfeleikkel.


Ezen a hétvégén pihenőnapot kapott a Leány U19 és U17-es korosztály, valamint a Fiú U11 korosztály C csoportja.

Pontos eredmények és a következő hétvége programja megtalálható az MLSZ Adatbankban illetve az MLSZ IFA alkalmazásban.

 

További jó felkészülést kívánunk!

Üdvözlettel:

Csige László

Igazgató

 

Címkék:

További hírek

Közérdekű
Ligaértekezlet Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságon

2018-01-31 13:33:20

Ligaértekezlet Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságon

Az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Versenybizottsága 2018. február 9-én (péntek) ligaülést tart a megyei csapatok részére.

Közérdekű
A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja Amatőr C tanfolyamot hirdet

2018-01-25 15:16:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja Amatőr C tanfolyamot hirdet

A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival. A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében. A tanfolyam elvégzésével a végzett edzőkolléga „tanúsítványt” kap (amatőr) megyei I-II-III-IV osztályú felnőtt (!) labdarúgó csapatoknál edzői munkavégzésre.

Közérdekű
MLSZ ’Grassroots Önkéntes szervezői’ ingyenes tanfolyam

2018-01-18 12:49:58

MLSZ ’Grassroots Önkéntes szervezői’ ingyenes tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – „Grassroots szervező” tanfolyamot indít Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben.

Közérdekű
MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM

2018-01-17 12:29:09

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN Tanfolyami kód: KPASZERV-1804

Értesítők, információk

Szponzorok